Deze site gebruikt cookies om u een beter resultaat te geven.

Als u op sluiten klikt gaat u hier mee accoord.

Vakantie in het water gevallen? Vier vakantie onder water!

Vier vakantie onder waterJe had je er zo op verheugd: weg uit je dagelijkse omgeving, gezelligheid met je vrienden, nieuwe plekjes ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten… Maar al die vakantieplannen zijn in het water gevallen.

Wij bieden je een mooi alternatief: wat dacht je van vakantie onder water in Nederland!

Ontdek iets nieuws!

Wij dagen je uit om met ons op ontdekking te gaan. En samen met BigBubbles de onderwaterwereld in Nederland te gaan ontdekken. In ongeveer 10 lessen leren wij je hoe je veilig kunt duiken. En helpen we je met de start van je nieuwe avontuur. Groot voordeel: een duikbrevet blijft je leven lang geldig. Dus als je volgend jaar toch die droomreis kunt maken? Dan heb jij je duikbrevet alvast op zak.

Meer plezier onder water

Heb je al wel een brevet, maar duik je nooit in Nederland? Ook dan staan de duikprofessionals van BigBubbles voor je klaar.  Duiken in Nederland is anders, maar zeker niet minder mooi. Ook in Nederland is onder water genoeg te zien. Snoeken, steuren, palingen en baarzen. Ze zijn niet zo fel gekleurd, maar zeker zo interessant. We gidsen je graag langs de mooiste plekjes in de omgeving. We geven je je vertrouwen onder water terug als je al een tijdje niet meer gedoken hebt. Of we helpen je met een vervolgopleiding. Zo beleef je onder water nog meer plezier.

Gezellig en actief

Duiken doe je nooit alleen. Niet tijdens je opleiding, maar ook niet daarna. Het is dus een ideale manier om lekker actief met je vrienden bezig te zijn. Of om nieuwe mensen te leren kennen. We organiseren regelmatig uitstapjes, duikactiviteiten of -weekends naar andere bestemmingen in Nederland. Want elk meer heeft zijn eigen unieke kenmerken. En duiken in het zoute water van Zeeland is weer een heel andere ervaring. Zo blijft het duiken in Nederland steeds verrassen.

Veilig en vertrouwd

Al onze opleidingen worden Corona-proof gegeven. We besteden extra aandacht aan hygiëne en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Ook tijdens georganiseerde activiteiten. Wij staan je voor klaar met onze kennis en ervaring op het gebied van duiken, opleidingen, duikuitrusting. Kom langs in onze duikschool en shop aan de Spittaalstraat 39 in Zutphen. Wij zijn er klaar voor om jouw vakantie in Nederland onvergetelijk te maken!

Openingstijden:

Voor advies duikuitrusting of aanmeldingen  duik opleidingen zijn we altijd op afspraak geopend.

Bel of app naar 0623672317.

Woensdagavond geopend 18.30 uur tot 20.00 uur.

Vrijdagavond geopend 18.30 uur tot 20.00 uur.

Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur.

Vragen of afspraak maken bel of whatsapp 0623672317 of mail bert@bigbubbles.nl

Stay safe en let op elkaar.

online uw opleiding boeken:


Aanbieding science of diving

Agenda

  
:

corona protocol tijdens duik opleidingen.

Corona protocol duikschool bigbubbles tijdens de opleidingen.

We zijn weer begonnen met de duik opleidingen.

Lees even goed het protocol door voordat je begint.

Deel dit als je het leuk vind

Copyright © 2017. All Rights Reserved Duikcentrum Bigbubbles.