Deze site gebruikt cookies om u een beter resultaat te geven.

Als u op sluiten klikt gaat u hier mee accoord.

Scubapro testdagen 2019 DC BB

Aanmeldformulier scubapro test dagen aan het Bronsbergenmeer i.s.m. Duikcentrum Bigbubbles.

Datums 13 en 14 juli 2019. 

Wat leuk dat je deelneemt aan de Scubapro testdagen! Duikschool Bigbubbles en Scubapro heten je van harte welkom. Wil je duik- of snorkelmateriaal testen? Vul dan het  onderstaande inschrijfformulier in of ga naar www.bigbubbles.nl.

Waar gaan we testen?

In het mooie Bronsbergenmeer in Zutphen. https://maps.app.goo.gl/YKSN9rvvc2rP15Uc9. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Hoe laat gaan we testen?

Op beide dagen kun je materialen testen van 10.00 tot 17.00. Op het inschrijfformulier geef je een voorkeurstijd aan. Hier houden we zo veel mogelijk rekening mee.

Welke materialen kun je testen?

Op het inschrijfformulier geef je aan welke materialen je wilt testen. Je kunt alleen de materialen testen waarvoor je je hebt ingeschreven. Voor duikers geldt dat je alle andere duikmaterialen zelf meeneemt. Ga je een droogpak testen? Zorg dan voor passende onderkleding. Een onderpak als je dat hebt, of anders een warme trui en joggingbroek.

Wat zijn de regels voor het testen?

We vragen iedereen die duik- of snorkelmateriaal komt testen om een ID. Dat kan een rijbewijs, paspoort of id-kaart zijn. De ID wordt gedurende de testduik in ons bezit gehouden.

Duikers vragen we daarnaast ook om een duikbrevet te laten zien. Dat mag als pasje of digitaal. Zo weten we zeker dat we de juiste mensen met de juiste materialen laten duiken. Kun je geen ID of brevet laten zien? Dan geven we geen materialen mee.

Maximale tijd om te testen is 1 uur dit is inclusief het om kleden en opbouwen van je set, dus na afgifte moet het materiaal na 1 uur weer retour zijn.

We duiken altijd met een buddy.

Kom je met twee of meer mensen? En willen jullie samen testen? Geef dat dan aan op het inschrijfformulier. We zorgen dan dan jullie op dezelfde tijd kunnen testen. Heb je geen duikbuddy? Dan duik je met een ervaren duikprofessional van duikschool Bigbubbles.

Je kunt ook snorkelen onder begeleiding.

Snorkelaars die snorkelsets willen testen hoeven zich niet van te voren aan te melden. Wil je onder begeleiding van een professional van Bigbubbles snorkelen? En gelijk wat tips en trucs leren? Vul het inschrijfformulier dan wel in. Ook als je een masker op sterkte wilt testen, vul je het inschrijfformulier in. Wij zorgen dan dat de juiste mensen en materialen voor handen zijn.

Uiterste aanmeld datum:

Vrijdag 5 juli 2019

Heb je vragen?

Of zijn er zaken onduidelijk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met duikschool Bigbubbles. Dat kan via bert@bigbubbles.nl of 0623672317. Wij helpen je graag verder. Tot ziens op 13 of 14 juli!

Kijk hier voor de maattabel scubapro pakken.

Kijk hier voor de maattabel scubapro jackets.

Wat voor uitrusting wil je testen ?

captcha

Openingstijden

Donderdag 11-07-19 gesloten !!

i.v.m. voorbereidingen testdagen

Openings tijden:.

Maandag: gesloten.

Dinsdag: gesloten.

Woensdag: 14.00 tot 19.30 uur.

Donderdag: 14.00 tot 19.30 uur.

Vrijdag: 14.00 tot 20.00 uur.

Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur.

Zondag: Gesloten.

En natuurlijk op afspraak.

Bel 0623672317.

Deel dit als je het leuk vind

Copyright © 2018. All Rights Reserved Duikcentrum Bigbubbles.